Selecteer een pagina

Een innovatieve app

voor travel & toerisme!

Innovatieve smartphone app

Travelspotter is een innovatieve smartphone app die zowel in de AppStore als PlayStore staat, en helemaal gratis te downloaden is. De app staat in verbinding met uw Travelspotter account waarmee u direct unieke codes genereert bij het uploaden van uw locatie’s, hotelkamers of accommodaties. Buiten de codes bent u via een zoekfunctie te vinden binnen de Travelspotter content.

 

Kies de één van de Branded apps voor directe ontsluiting met uw account!

Kiest u voor één van de branded apps, dan staat deze direct in verbinding met uw Travelspotter account. Daarbij heeft u als merk een eigen app in de AppStore en PlayStore staan en heeft u geen unieke codes meer nodig. Uiteraard werken de unieke codes wel uitstekend voor eventuele marketing actie’s. U kunt in het accountbeheer zelf kiezen of u ook (gratis) in de Travelspotter app naar voren wilt komen met uw locatie’s, hotelkamers of accommodaties.

 

 

 

Uw eigen acountbeheer!

U als accountbeheerder heeft toegang tot uw eigen portaal. Hierin kunt u locatie’s, hotelkamers en accommodaties snel en eenvoudig uploaden, muteren en verwijderen. U bepaalt welke locatie’s, hotelkamers en accommodaties door welke klanten te bekijken zijn. Ook is er een lijst weergave beschikbaar van al uw  ge-uploade locatie’s, hotelkamers en accommodaties.

Als beheerder heeft u volledige toegang tot dit accountbeheer op iedere gewenste locatie en ieder moment van de dag. Dit accountbeheer is snel, eenvoudig en door iedereen van uw organisatie in te richten en te bedienen.

Download de app hier!

Een ware beleving!

]

Met een ander oog

Uw locatie, hotelkamers of andere accommodaties bekeken via een virtual reality bril, vanaf nu kunt u uw marketingmiddelen verrijken door ze op een bijzondere manier ten toon te stellen.

Standaard of branded app

Bij Travelspotter is het mogelijk om naast de gratis standaard app ook een branded app te laten produceren. Uw eigen app met uw eigen logo en huisstijl kleuren direct gekoppeld aan uw travelspotter account. Ook is er een maatwerk optie voor als u echt uniek wilt zijn.

Hogere sales waarde

Klanten zullen deze 3D beleving beter en langer ervaren dan de reguliere brochures. Laat uw klanten letterlijk rondkijken op uw locatie, hotelkamers of accommodaties voor de perfecte eerste indruk!

Bent u benieuwd of deze app bij uw organisatie past?

Bent u enthousiast geworden over Travelspotter en u wilt meer informatie over de mogelijkheden van hiervan binnen uw organisatie? Neem snel contact op via Telefoonnummer 053 – 303 02 18 of

 

Neem contact op