Selecteer een pagina

Hoe werkt het?

1. Registratie- en inlogscherm

Om van start te kunnen gaan moet u eerste een registratieproces doorlopen. Binnen enkele minuten kunt u van start gaan binnen uw account. Heeft u al een account? Dan kunt u met uw e-mailadres en wachtwoord inloggen op uw account.

2. Persoonsgegevens

De eerste stap in het registratieproces zijn uw persoonsgegevens. Deze moeten worden ingevuld om uw account te kunnen activeren.

3. Bedrijfsgegevens

De volgende stap in het registratieproces zijn de bedrijfsgegevens. Deze gegevens zijn belangrijk voor onze administratie, om zo personen onder een bedrijf te kunnen plaatsen. De persoon die zich registreert zal tevens de contactpersoon zijn van het door u ingevulde bedrijf.

4. Persoonlijk menu

In dit menu kunt u persoonlijke gegevens en de bedrijfsgegevens muteren. Ook kunt u hier uitloggen.

5. Naamsgeving accommodatie

Na het klikken op de button “Nieuwe accommodatie toevoegen” krijgt u een pop-up melding. U kunt hierin een naam geven aan de locatie, hotelkamers of accommodaties die u gaat aanmaken. De naam die u geeft aan uw accommodaties kan ten alle tijden worden gemuteerd.

6. Uploaden panoramafoto’s

U kunt de panoramafoto’s gaan uploaden binnen de accommodaties. Met de button “Upload afbeelding” kunt u op uw computer de juiste panoramafoto selecteren en vervolgens uploaden. Binnen enkele seconden zal de geüploade panoramafoto zichtbaar zijn binnen het systeem. U kunt vervolgens aangeven welke naam u geeft aan de panoramafoto en of de foto gebruikt moet worden binnen de mobiele applicatie.

7. Accommodaties aanmaken

Middels de button “Nieuwe accommodaties toevoegen” kunt u een nieuwe locatie, hotelkamer of accommodaties toevoegen onder uw account.

8. Ruimtes toevoegen en verwijderen

Als u de accommodatie heeft aangemaakt, kunt u ruimtes toevoegen aan de accommodaties. U kunt maximaal 3 ruimtes toevoegen aan een accommodaties Heeft u meer ruimtes per accommodatie nodig? Dan kunt u contact met ons opnemen. In dit scherm kunt u tevens woningen muteren en verwijderen.

De code aan de rechterkant, binnen de blauwe balk, is de code die nodig is om de specifieke accommodaties binnen de mobiele applicatie te tonen.